Hirdetés

Nem a Portal 3-at lengeti be a CS:GO-ba rejtett easter egg

|

Sajnos úgy néz ki, hogy az elsőre izgalmasnak tűnt nyomozás végül sehová sem vezet.

Hirdetés

Néhány napja befutott a Counter-Strike: Global Offensive új battle royale módja, a Danger Zone. Az ehhez tartozó új csatatér több utalást is tartalmazott egy esetleges Portal folytatásra. Aztán kiderült, hogy csak egy easter eggről van szó.

Hirdetés

Az egész azzal indult, hogy a Blacksite térképen a játékosok rátaláltak egy 3-as számmal jelölt hotelszobára. A bejárati ajtaját ennek eltorlaszolták a fejlesztők, de a 2-es szobából viszonylag könnyen be lehet oda jutni. A hármas szobába belépve több számítógépet és pár monitort is láthatunk, melyek közelében egy érdekes kódot hallhatunk.

A Reddit kódfejtői azonnal munkához láttak és néhány óra alatt megfejtették, hogy a kód valójában a Portal főcímdalának, a Stay Alive-nak az első sorát rejti. Ez az ügy meglehetősen hasonló ahhoz, mint amikor a Portal 1-ben megjelentek a rádiók egy titokzatos kóddal. Akkor ez a Portal 2 bejelentésének előfutára volt.

Adatbányászok találtak több fel nem használt textúrát, melyek szintén gyanús jeleket tartalmaznak, illetve egy játékos azt is kiemelte, hogy a térképen látható megfigyelőkamerák látósugarai egy elsüllyedt hajón futnak össze. Ez már egy picit sok egybeesésnek tűnt ahhoz, hogy egyszerű easter eggről legyen szó, aztán kiderült, hogy sajnos mégis csak ennyi. Ezt maga Gabe Newell erősítette meg.

Ezek szerint a Valve még mindig allergiás a hármas számra. Nagyon hirtelen lettünk nagyon szomorúak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)