Hirdetés

Egy hacker miatt vannak kiborulva a CS:GO játékosok

|

Kirúghatatlan botokkal pakolja tele mások játékait, így a legtöbben nem tudnak nyugodtan játszani. Persze az egészet a jó ügy érdekében csinálja.

Hirdetés

Hiába a CS:GO a világ legnépszerűbb lövöldéje, azért megvannak a maga hibái. Újra és újra felbukkannak a csalók, akiket időszakosan ugyan eltávolít a Valve, de azok egyszerűen vesznek egy új kulcsot és minden folytatódik tovább.

Egy hacker most a CS:GO egyik komoly biztonságtechnikai hibájára próbálja meg felhívni a figyelmet azzal, hogy mások játékait (még a privát lobbikat is) eltávolíthatatlan botokkal tölti meg, akik egy üzenetet spammelnek. De nem csak botok, hanem csalók is be tudnak csatlakozni ehhez hasonlóan, a játékosok pedig egyszerűen tehetetlenek.

A Valve már ki is adott egy frissítést, amivel sikerült lelassítani a botokat, de a Redditen továbbra is vannak, akik panaszkodnak az ilyen és ehhez hasonló esetek miatt, ami egyértelműen jelzi, hogy a javítás egyelőre nem tökéletes. A hacker egyébként a csalókra akarja felhívni a figyelmet, és arra kéri a rajongókat, hogy ne játszanak egy napig, hátha akkor észbe kap a Valve.

Ti találkoztatok a jelenséggel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)