Hirdetés

Counter Strike: GO - mostantól csak így akarunk játszani!

|

A Counter Strike: Global Offensive egy Virtuix Omnival és Oculus Rifttel a legcsodálatosabb dolog, amit egy játékos csak kívánhat magának.

Hirdetés

Amikor a játékvilág jövőjéről beszélünk, akkor az csodakonzolok mellett legtöbbször a virtuális valóság merül fel. Az Oculus Rift egy remek projekt, a dolog szépségéből sokat von le, hogy az irányítás legtöbb esetben még mindig egérrel is billentyűzettel történik.

De nem itt. Ha az Oculus Riftet összekapcsoljuk egy Virtuix Omnival, akkor azt a játékélményt kaphatjuk, amiért sokan a bal veséjüket adnák. Persze még nem tökéletes a rendszer, de jelenleg ez az egyik a legközelebbi megoldás ahhoz, hogy a játékos egész testét kontrolleré varázsoljuk. Ami ugye a végcél.

A videó alapján nagyon úgy néz ki, hogy a rendszer viszont működik. A videót több helyen megvágták, de a srác egész jól tartja magát az egyébként nem könnyű deathmatch-en.

A probléma az, hogy ez amit itt látunk meglehetősen drága egy mezei játékos számára. Az Oculus Rift devkit önmagában sem olcsó, de az Omni még erre is rápakol 500 dollárt (és a szállítási költséget), ami egy perifériáért azért elég mackós összeg. A Counter Strike: Global Offensive-et pedig már mindenki beszerezhette valamelyik Steam Sale alatt.

Mindenesetre ez egy fantasztikus dolog és remélem, hogy tényleg ez lesz a játékvilág jövője. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)