Hirdetés

Counter-Strike: Source pénzdíjas versenyek

|

Az angliai központú Tournament.com oldala új megállapodást kötött a Valve játékaival kapcsolatban, így a jövőben ezek a programok is felkerülnek majd a szerverekre.

Hirdetés

A Valve áldását adta a Tournament.com ötletére, ami szerint pénzdíjakért lehet játszani a Source alapú játékokkal, nevezetesen a Half-Life 2: Deathmatch és a Counter-Strike: Source programokkal. A jelenleg tesztüzemben futó oldalon létre kell hozni egy accountot, majd pedig maximum 150 dollárt lehet tartani rajta, amivel maximum 10 dollár fejében lehet megindulni valamelyik megmérettetésen az első helyért. A módszer rendkívül egyszerű: X összeggel kell beszállni az adott versenybe, ahol az első helyezettek viszik el a betett pénzmagot. Az oldal májusban indul be teljesen, így ekkortól lehet majd komolyabban venni a lehetőséget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)