Hirdetés

Élő disznót nyert a Counter-Strike verseny győztese

|

Egy koreai Counter-Strike Online 2 verseny fődíja egy élő, hús-vér malac volt. De komolyan.

Hirdetés

Tegnap írtunk sOs-ről, aki a StarCraft II idei világbajnoka lett, és 100 000 dollárt nyert. Ma ismerjétek meg Yoon Hee Wookot.

Koreában a múlt hónapban zajlott le egy Counter-Strike Online 2 verseny, melynek fődíja egy malac volt. Egy igazi, élő, röfögő, szeretnivaló malacka. A verseny fődíját a 24 éves Yoon Hee Wook vihette haza, aki megköszönte a Nexon Koreának a lehetőséget (a Counter-Strike Online 2 ugyanis nem a Valve játéka, csupán licencelve van, ezért nem érhető el például nálunk), majd nagybátyja Namjuban, Dél-Koreában lévő farmjára szállíttatta a 110 kilogramos állatot. „Soha nem gondoltam volna, hogy valaha igazi disznót nyerek” - mondta Yoon. Malaca volt, ha szabad így fogalmazni. Innen is gratulálunk neki, és azért valljuk be, ez nem olyan rossz jutalom.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)