Hirdetés

Most ingyen megszerezheted az első Crackdownt

|

A Microsoft nem bízza a véletlenre a Crackdown 3 megjelenését.

Hirdetés

Valószínűleg abban egyetértünk, hogy a legtöbb játékos pulzusát nem épp a Crackdown 3 fogja megemelni február 15-én, mivel sokkal jobban várt játékok is megjelennek majd ezen az elég zsúfolt napon. A Microsoft mindenesetre mindent megpróbál azért, hogy rápörögjünk kicsit a Crackdown szériára.

Hirdetés

Ennek érdekében most például teljesen ingyen lehet beszerezni a 2007-ben megjelent első Crackdownt, ami egyébként Games with Gold cím is volt 2013-ban, szóval simán lehet, hogy sokak digitális gyűjteményében már ott figyel. Mindenesetre, ha nektek esetleg még nem lenne meg az első epizód és pótolni szeretnétek a harmadik rész előtt, akkor ide kattintva tudjátok ingyen bezsebelni. Xbox 360-as címről van szó, de természetesen a visszafelé kompatibilitás csodájának hála Xbox One-on is tudtok játszani vele. 

Ti le fogjátok tölteni az első Crackdownt, vagy ilyen régi címeket már bottal sem piszkálnátok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)