Hirdetés

Crackdown 2 - jön az első DLC

|

A Microsoft most jelentette be a Crackdown 2-höz érkező első letölthető tartalmat, melyben benne lesz az első részben látott Keys to the City mód is.

Hirdetés

A Toy Box névre keresztelt csomagban egyaránt találhatunk ingyenes, illetve prémium tartalmakat, ez utóbbi 560 MS pontért lesz kiváltható.

A Crackdown 2 első DLC-jének ingyenes részében megtalálható lesz a Keys to the City mód, valamint egy 6-os szintű jutalom, illetve egy új, Vechile Tag nevű játékmód. Akik úgy döntenek, hogy a fizetős részre is kíváncsiak, azok a következőket kapják: két új jármű (az ügynökségi ATV és a csapatszállító helikopter), öt új játékszer (Mass driver, hordozható launch pad, tapadó gránát, thrusterek, gránátra szerelhető tár), két új Avatar jutalom, tíz új achievement, melyek összesen 250 Gamerpontot érnek, és nyolc új ruhaszín. Még nem tudjuk, mikor jelenik meg a pack, de kíváncsian várjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)