Hirdetés

Crackdown 2 - Publikus bemutató Skóciában

|

Néhány nap múlva élesben is megtekinthető lesz Crackdown folytatása.

Hirdetés

Miután a GTA sorozat szülőatyja által alapított Realtim Worlds jelenleg minden erejével az All Points Bulletin befejezésére és egy másik MMO előkészítésére koncentrál, a Microsoft az Ruffian Games csapatára bízta az Xbox 360 exkluzív Crackdown 2 elkészítését.



A folytatás tíz esztendővel az első rész eseményei után invitál vissza Pacific City metropoliszába, ahol ismételten egy genetikailag felturbózott ügynök segítségével kell rendet raknunk. Terroristák, fertőzöttek, őrültek és szimpla bűnözők kísérlik majd meg utunkat állni. A sajtóanyag szerint új képességekkel, fegyverekkel és járművekkel bővül a paletta. A kampány magányos végigjátszása után pedig akár három cimborával együtt eshetünk neki a ismételten a küldetéseknek, vagy épp egymásnak a maximálisan 16 fős kompetitív multiplayer játékmódokban.



Az újabb Crackdown 2 képek és videók talán még a skóciai Dundee városában november 13. és 15. között tartott NEoN Digital Arts Festival keretében megejtett nyilvános bemutató előtt felkerülhetnek a világhálóra. Addig sajnos kénytelenek lesztek beérni az idei E3 és a Tokyo Game Show idején rögzített anyaggal.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)