Hirdetés

Crackdown 3 - ezért nem erőltette a Microsoft az idei megjelenést

|

A vállalat szerint bőven lesz elég új játékuk az ünnepi időszakra.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a Crackdown 3 legutóbbi, 2019 februárjára csúsztatott megjelenése lehet a végleges, és a Microsoft már meg sem próbálja idén kiadni a játékot.

Hirdetés

Aaron Greenberg, a Microsoft marketingvezetője beszélgetett a gamesindustry.biz oldallal a következő negyedéves és a jövő év eleji megjelenésekkel kapcsolatban. Greenberg elmondta, hogy az ünnepi időszakra már adottat a kiadó tervei, és semmi szükségét nem látják, hogy a Crackdown 3 rajtját 2018 utolsó negyedévére előre hozzák. Fontos megjelenés az október 2-i Forza Horizon 4 lesz, amelyet követnek a külsős játékok, köztük olyan címekkel, mint a Red Dead Redemption 2, az Assassin's Creed Odyssey, a Fallout 76, a Black Ops 4 vagy a Battlefield V. 

A Crackdown 3-mal kapcsolatban továbbra is 2019 februári megjelenéssel számolnak, amelyet majd az Ori and the Will of the Wisps fog követni. Greenberg még az Xbox Game Passt illetően elmondta, hogy valami nagy dologgal készülnek karácsonyra, és aki az ünnepekre fizet elő, annak nagyszerű ajándékban lesz része.

Amennyit tologatták már ezt a játékot, mi még mindig nem vagyunk biztosak abban, hogy egyáltalán februárban megjelenik, de reméljük a legjobbakat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)