Hirdetés

Crackdown 3 - egészen 2019-ig csúsztatták a megjelenést?

|

A legfrissebb híresztelések szerint idén sem lesz képes kiadni a Microsoft a régóta tologatott Crackdown 3-at.

Hirdetés

Alig pár napja cáfolták meg azon pletykákat, amelyek szerint a Microsoft nem erőlteti tovább a folyamatosan bukdácsoló Crackdown 3 fejlesztését, hanem inkább lehúzza az egész projektet a vécén. Akkor Aaron Greenberg, az Xbox marketinges vezetője mindenki megnyugtatott, most viszont újra aggodalomra adnak okot a hírek - persze csak akkor, ha még felkavar a világon bárkit is az, ha csúszik a játék.

Hirdetés

A Kotaku ugyanis arról írt nemrég, hogy két, a játékhoz közelálló forrásuk is megerősítette, a Crackdown 3 valójában 2019-ig biztosan nem fog megjelenni. Ha esetleg már megkoptak volna az emlékeitek (ennyi idő alatt nem is lenne csoda), akkor nem árt felidézni, hogy a Harmadik Crackdown epizódot még 2014-ben jelentették be, akkor pedig a 2016-os évet lőtték be a megjelenés céldátumának. Ezt tolták el később 2017-re (az Xbox One X konzollal együtt kellett volna megérkeznie), majd 2018 közepére. Elvileg a kiadó továbbra is azért akarja kitoldani a fejlesztési időt, hogy elkerüljön egy teljes katasztrófát, és végre valahára sikerüljön élvezetes játékot kalapálni a Crackdown 3-ból. Nem mellékesen idén ősszel jelenik meg a Red Dead Redemption 2 is, amelytől az összes kiadó úgy retteg, mint ördög a tömjéntől. 

Az egészben a legnagyobb baj talán mégis az, hogy az esetleges csúszás már nem is tudja annyira elszomorítani az embert, hiszen az évek során lassan teljesen közömbösek lettünk az egész Crackdown 3-mal kapcsolatban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)