Hirdetés

Crackdown 3 - nincs több halogatás, jövő februárban mindenképp megjelenik

|

Ha pedig nagyon nem állnak jól a fejlesztők, a Microsoft készen áll a kaszára is.

Hirdetés

Jó régóta halogatják a Crackdown 3 megjelenését, és úgy tűnik, hogy már a kiadó Microsoftnál is betelt a pohár. A jelenlegi hírek alapján a játékot tovább már nem engedik csúsztatni, így akármilyen állapotban is lesz jövő februárban, ki fogják adni Xbox One-ra és PC-re. Végső esetben egy az egyben kaszálják a projektet, de talán annyira nem áll rosszul a Sumo Digital fejlesztőcsapata.

Hirdetés

Phil Spencer Xbox-főnök az Eurogamernek adott interjúban elmondta, hogy nagyon sajnálja a sok csúszást, és részben felelősséget érez miatta. Úgy látta többször is a munkák során, hogy a játék nem érződött igazi Crackdown címnek, ezért inkább késleltették a megjelenést. A 2019 februári kiadásból viszont ezúttal már nem engednek, így a legrosszabb esetben vagy egy félkész játékot kapunk, vagy elfelejthetjük a Crackdown 3-at. Mindenki eldöntheti, melyik a rosszabb opció.

Ti bíztok még a Crackdown 3-ban, vagy már elengedtétek a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)