Hirdetés

Crackdown 3 - hivatalossá vált az új megjelenési dátum

|

Tegnap még csak pletykálták, hogy 2019-ig csúszik a Crackdown 3, most viszont már az új céldátumot is ismerjük.

Hirdetés

Tegnap reggel mi is írtunk arról, hogy a Kotaku információi alapján végül nem lesz képes a Microsoft idén kiadni a Crackdown 3-at, és a játék megjelenése egészen a 2019-es évig csúszik. Nem kellett sokáig várnunk a hivatalos megerősítésre sem. 

Hirdetés

Microsoft a Windows Centralnak megküldött közleményben arra hivatkozott, hogy a rajongók imádták azt, amit eddig láttak a játékból, és pontosan az ő érdekükben fog csupán 2019 februárjában érkezni a Crackdown 3, mivel még mindig szeretnének csiszolni rajta egy keveset - magyarul a játék még közel sincs kész. Mindenesetre így is megígérték, hogy E3-as konferenciájukon ott lesz az új Crackdown és többet is megmutatnak majd a játékból. A döntésben persze az is biztosan közrejátszott, hogy februárban kevésbé erős mezőnnyel kell megküzdeni, mint az őszi szezonban. 

Ha a Kotaku nem kap idő előtt fülest, akkor valószínűleg minderről tényleg csak a Microsoft E3-as előadásán szereztünk volna tudomást. Sokszor leírtuk ezt már, de idén tényleg valami nagyot kell durrantani a Microsoftnak az E3-on, különben a rajongók totális csalódottak lesznek. A Crackdown 3 csúszásával jelen állás szerint 2018-ban exkluzív címként csak a Sea of Thievest és a State of Decay 2-t tudja felmutatni a Microsoft, illetve azért a Forza Horizon 4 őszi megjelenése elég biztosnak tűnik. 

Azért ez messze nem az a felhozatal, amiért az ember megvásárol egy játékkonzolt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)