Hirdetés

Crackdown 3 - nem jó nézni, ahogy ismert emberek játszanak

|

A Microsoft még az Electronic Arts tavalyi, félresikerült Battlefield 1 bemutatója után is úgy gondolja, nem-gamer hírességekkel el lehet adni egy játékot. Mindenesetre legalább láthatunk egy kis Crackdown 3 gameplayt.

Hirdetés

Az év meglepetése lesz, ha nem bukik be a Crackdown 3. Nem szép, nem tűnik különlegesnek, és a kiadó gyanúsan nem beszél a sztoriról, ami sosem jelent jót. 

Hirdetés

Mindenesetre azt már tudjuk, hogy pusztítani lehet benne, meg felvenni dolgokat és eldobni azokat. Egy kicsit Saints Row, egy kicsit InFamous, de hogy hogy lesz ebből bármi hosszútávon szórakoztató, az még nagy kérdés. Mindenesetre nézzétek meg az alábbi videót, amiben Alan Tudyk játszik (akit egyébként Nathan Fillion győzött meg arról, hogy vegyen egy Xboxot és játsszon a Halóval).

Készült egy másik gameplay is, az azonban nagyrészt inkább beszélgetés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)