Hirdetés

Crackdown 3 - kiszálltak az eredeti fejlesztők

|

Nagyon úgy fest, hogy a széria atyjával együtt a Reagent Games is kiszállt a játék fejlesztéséből.

Hirdetés

A megjelenés folyamatos csúszásai mellett nagyobb gondok is vannak a Crackdown 3 háza táján.

Hirdetés

Nagyon nem akar összejönni a Crackdown 3, hiszen a 2007-es open-world zúzás után hiába rántották össze az eredeti fejlesztőket a harmadik része, a játék kiötlője, Dave Jones nemrég elhagyta a projektet, azóta pedig az Epic fejlesztőcsapatának gárdáját erősíti. A Polygon értesülései alapján a fejlesztő által alapított csapat, a Reagent Games sem dolgozik már tovább a Microsoft játékán.

A Microsoft Studios fejese, Matt Booty erősítette meg, hogy többé már nincs együttműködés köztük és a Reagent Games között, ebből következik, hogy jelenleg egyedül a Sumo Digitalra hárul a Crackdown 3 befejezése. Az viszont meglehetősen furcsa, hogy a Reagent Games hónapok óta semmilyen életjelet nem ad magáról. A csapat Twitter oldala 2017 januárja óta egy árva posztot nem tett közzé, a fejlesztők hivatalos weboldala eltűnt, míg a LinkedIn hálózatán mindössze 3 alkalmazottat listáznak a Reagent Games alatt. Egy kis utánajárással az is kiderül, hogy 2017 végén többen is elhagyták a stúdiót, közülük néhányan Jonest követve az Epichez vándoroltak.

Az pedig szintén nagyon aggasztó a Crackdown 3-ra nézve, hogy az Epic Games Dave Jones másik cégét, a Cloudgine-t is felvásárolta, a Cloudgine technológia pedig eleinte a legnagyobb ígérete volt a Crackdown 3-nak, mivel annak segítségével piszkosul látványos rombolást és pusztításokat vihettünk volna véghez. Hivatalos információk szerint a Cloudgine továbbra is segít a játék fejlesztésében, a Microsoft fejese ezzel együtt sem részletezte a két cég jelenlegi kapcsolatát, vagy a játék technikai oldalát.

A Crackdown 3 E3-as trailere meglehetősen szűkölködött az őrületes pusztításokban, így mi egyelőre pesszimisták vagyunk. Ha minden jól megy, a játék 2019 februárjában érkezik PC-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)