Hirdetés

Crackdown 3 - egy igazi sztárral tartják meg a Comic-Con-os panelt

|

Aki figyelemmel követte a Microsoft E3-as előadását, azt nem fogja meglepetésként éri, hogy melyik hollywoodi színész fogja népszerűsíteni a Crackdown 3-at az idei Comic-Conon.

Hirdetés

Nem csak filmes, de videojátékos szempontból is érdemes lesz követni a 2017-es Comic-Cont, ugyanis valószínűleg a Telltale itt leplezi le a Batman: The Enemy Withint, a Blizzard is hangolódott már az eseményre egy mókás reklámmal és a Street Fighterrel is lesz valami.

Hirdetés

Az eseménytől a Microsoft sem marad távol, a Crackdown 3 saját panelt fog kapni a San Diegó-i expón, ahová sztárvendéget is hívtak: Terry Crews az, aki az egyik karaktert, Isaiah Jaxont kelti életre. Az előadásra július 22-én, hazai idő szerint este 23:00-kor érdemes számítani Major Nelson vezetésével és nagyjából egy órát ölel majd fel. 

Crews mellett persze ott lesznek a fejlesztők is, így többek között a dizájnért felelős Clint Bundrick is beugrik, aki exkluzív új részleteket oszt majd meg a közönséggel a játék sztorijáról és karaktereiről. A Crackdown 3 jön PC-re, Xbox One-ra és Xbox One X-re is, utóbbival együtt november 7-én jelenik majd meg. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)