Hirdetés

Crackdown 3 - a kampány és a többjátékos aréna is bővült

|

Érkezett egy frissítés a Microsoft-exkluzív játékhoz, ami néhány jópofa újdonsággal egészíti ki azt.

Hirdetés

Sokat kellett várnunk a Crackdown 3 megjelenésére, ám ennek ellenére elég gyengére sikeredett a Sumo Digital címe. Viszont a fejlesztők nem hagyták teljesen magára a játékot, és most elő is álltak némi új tartalommal.

Hirdetés

Megérkezett a Crackdown 3 Extra Edition nevű ingyenes frissítés, ami hozott néhány meglepetést a játékosoknak. Az új, Keys to the City nevű eszköztár különféle csalásokat és módosításokat tartalmaz, és a segítségével eléggé megbolondíthatjuk a közösen is játszható kampányt. Ha kedvünk tartja, örök életet adhatunk magunknak, de akár saját kihívásokat is összerakhatunk, ha már unjuk a fejlesztők által készített feladatokat.

Ezen felül bővült a többjátékos aréna, a Wrecking Zone is, ugyanis bekerült egy olyan apróság, amellyel mindenféle kozmetikai jóságokat szerezhetünk meg magunknak. Összesen 100 tiernyi feloldható tartalmat kaptunk, szóval a meccsek alatt már nemcsak a dicsőségért, hanem a gyűjthető Agency Pointokért is harcolhatunk. Továbbá a Sumo Digital alakított még ezt-azt a játékmódban, így például megváltozott egy kicsit a kezelőfelület is.

Ti játszotok még a Crackdown 3-mal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)