Hirdetés

Crackdown 3 - most épp szárnyasruhával próbálják jobbá tenni

|

A Crackdown 3 ismét nagyobb frissítést kapott, melynek fő témája a repülés.

Hirdetés

Bele sem merünk gondolni, hányan játszanának a Crackdown 3-mal, ha nem lenne a megjelenés óta az Xbox Game Pass kínálatában. Persze azt sem tudjuk, így mennyi embert érdekelt, de az előfizetők csak-csak adtak neki egy esélyt.

Hirdetés

A most megjelent Flying High frissítés legfontosabb újítása a wingsuit, mellyel szabadon szánthatjuk New Providence egét, részt vehetünk 7 versenyben, vagy közvetlenül az égből is megtámadhatjuk célpontjainkat. Jött vele egy gránát, behívhatunk légi támadást, kérhetjük a civil hadsereg segítségét, vagy az Elemental Forge kütyüvel megidézhetünk három közelharci fegyvert: egy lángoló kardot, egy elektromos kalapácsot, egy fagyos buzogányt, vagy egy mérgező baltát. A legjobb(?), hogy 14 achievement teljesítésével összesen 500 gamerscore-t szerezhetünk. Ha van Game Pass előfizetésetek, vagy megvettétek esetleg a játékot, próbáljatok rá, hátha el tudtok ütni vele néhány órát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)