Hirdetés

Crackdown 3 - tíz perc zúzás a hivatalos gameplay videóban

|

Ugyan a Crackdown 3 kipróbálható volt az idei E3-on, eddig nem kaptunk igazán jó minőségű felvételeket a játékmenetről, de most a Microsoft közzétett néhány percnyi vágatlan videót.

Hirdetés

Nem ad okot túl sok bizalomra, hogy a bejelentése óta alig láttunk játékmenetet a Crackdown 3-ból és még az E3-as demót is csak kézikamerás felvételeken nézhettük meg. A Los Angelesben kiállított buildről viszont most kiadott egy tízperces klipet a Microsoft.

Hirdetés

Érdekes módon ahelyett, hogy az Xbox YouTube-csatornáján osztották volna meg a képsorokat, egy népszerű YouTubernek adták oda a felvételeket. Így TheRadBrad kommentárjával nézhetjük meg, milyen érzés hatalmasakat szökellve lövöldözni a Crackdown 3 digitális játszóterén. A különböző mozgási képességek mellett egyébként több fegyvert is megnézhettek az alábbi videóban, úgyhogy abban biztosak lehetünk, hogy a kiadó a lehető legtöbbet megmutatta abból, ami a demóban kipróbálható volt.

Titeket mennyire győzött meg, amit eddig lehetett látni a játékból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)