Hirdetés

Crackdown 3 - robbanásokkal és pörgős akcióval teli launch trailert kaptunk

|

Már nem kell sokat várni a Sumo Digital legújabb játékára, amihez most be is futott egy vadonatúj kedvcsináló.

Hirdetés

Eléggé döcögős volt a Crackdown 3 fejlesztése, és a megjelenés is több alkalommal lett elcsúsztatva, de hamarosan már tényleg belevethetjük magunkat az új kalandokba. A nagy naphoz közeledve pedig a Microsoft közzé is tette a játék launch trailerét.

Hirdetés

A játékban a legfőbb ellenségünk a TerraNova Corporation lesz. Tőlük kell majd megvédenünk New Providence városát, és ehhez természetesen rengeteg fegyver áll majd a rendelkezésünkre. Sőt, ha a stukkerek már nem bizonyulnak elég hatékonynak, akkor akár járműveket is hajigálhatunk ellenfeleinkre.

A most megjelent launch trailerben pedig meg is nézhetitek, hogy fest mindez élesben.

A Crackdown 3 február 15-én jelenik meg PC-re és Xbox One-ra, ráadásul már egyből elérhető lesz az Xbox Game Pass kínálatában is. Ti kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)