Hirdetés

Crackdown 3 - jön, de csak a tanév végén

|

A Microsoft nem látta sok értelmét még idén megjelentetni a Crackdown 3-at, és az E3-on be is jelentették a csúszást. Akkor még nem sejthettük, de szűk egy éves csúszás lesz.

Hirdetés

Az eredetileg Xbox exkluzívként beharangozott Crackdown 3 végül PC-re is jön majd, a hírek szerint 2017 nyarán. De ezen kívül több újdonság is napvilágot látott.

A Microsoft Game Studios Extra Life élő közvetítésében több fejes is szót ejtett a Crackdown 3-ról. Ezek közül az első és legfontosabb információ, hogy a játék megjelenését 2017. nyarára tolták. Nem kell tanulni, lehet kockulni. Illetve a most télen megjelenő nagy címek mellett nem is látta értelmét a Microsoft kiadni a játékot.

Azt is elmondták, hogy a Crackdown 3 támogatni fogja a 4K felbontást a készülő Project Scorpio konzolon, ami a játék megjelenése után kerül a piacra.

A Crackdown 3-at 2014 óta fejlesztik és kevesebb, mint egy év van a megjelenéséig, így biztos hallunk még róla a közeljövőben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)