Hirdetés

Crackdown 3 - a Microsoft szerint túl korán jelentették be

|

A fejlesztők próbálják megmagyarázni, hogy miért is csúszott megint a Crackdown harmadik része.

Hirdetés

Az előző héten már megerősítette a Microsoft Studios, hogy a Crackdown 3 megjelenését sajnos megint csúsztatni kell, és ne is számítsunk a játékra jövő tavaszig.

Hirdetés

Shannon Loftis, a stúdió megjelenésekért felelős menedzsere hozta a rossz hírt, ezúttal viszont arról is nyilatkozott a Polygonnak, hogy a sok csúszás alapvetően amiatt van, hogy túl korán jelentették be magát a játékot. A Crackdown 3-at eredetileg még a 2014-es E3-on jelentették be, és még 2016 második félévében kellett volna elkészülnie. Jelenleg 2018 tavaszánál tartunk, és még ki tudja meddig húzódhat a dolog.

A Microsoft viszont igyekszik tanulni a korai bejelentés hibájából. Loftis szerint már korábban is elhamarkodottan jelentettek be játékot, így a jövőben sokkal meggondoltabban fogják leleplezni azokat, külön figyelmet fordítva az Xbox exkluzív címekre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)