Hirdetés

Crackdown 3 - teljesen kihalt a multiplayer mód

|

Annyira elnéptelenedett a többjátékos szekció, hogy immár szinte lehetetlen összehozni egy meccset.

Hirdetés

Finoman szólva sem lett acélos játék a Crackdown 3, a botladozó és többszörösen elnyújtott fejlesztés megtette hatását, mi sem voltunk elájulva tőle. A Wrecking Zone névre keresztelt multiplayer módtól sem lettek elmosva a játékosok, de a kezdeti időszakban legalább tettek vele egy próbát. Mostanra azonban szinte teljesen kihalt a többjátékos mód. 

Hirdetés

A Kotaku egyik írója nemrég arról számolt be, hogy több órán keresztül próbált legalább egy meccset elindítani, de nem járt sikerrel. Ennek apropóján elkezdte átnézni a vonatkozó internetes fórumokat, és arra jött rá, hogy jelenleg nagyjából csak akkor van lehetőség multizni a Crackdown 3-ban, ha külön elkezdenek szervezkedni az emberek, és előre lebeszélik, hogy mikor lépnek majd be játszani. Három hónappal a Crackdown 3 megjelenése után ez bizony végtelenül kellemetlen. Különösen úgy ciki ez, hogy a játék az Xbox Game Pass előfizetéshez is jár, tehát még csak meg sem kéne venni külön. Valószínűleg a Microsoft fejesei sem számítottak erre, a gyülekező esőfellegek ellenére sem. Ha más haszna nincs is az egésznek, azért tanulópénznek nem lehet rossz, remélhetőleg okul mindebből a kiadó, és a következő generáción már elkerüljük a Crackdown 3-hoz hasonló fiaskókat. 

Szerintetek mi lehet az oka annak, hogy ma már senki sem kíváncsi a Crackdown 3 többjátékos módjára? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)