Hirdetés

Crackdown 3 - nem lehet még a haverokkal játszani

|

A megjelenéskor hiányozni fog az összeverődés lehetősége.

Hirdetés

Nem is a Crackdown 3 lenne, ha nem derülne ki, hogy egy alapvető feature késni fog. Ugyan emiatt nem tolják el a kiadást, sokak kedvét elvehetik ezzel a többjátékos mókázástól.

Hirdetés

A Microsoft képviselője elmondta, hogy bár a Wrecking Zone-t az első naptól elérhetjük, parytban nem vághatunk neki:

"A játékosok hamarosan kihasználhatják majd az Xbox platform Party funkciójának lehetőségeit, és barátaikkal együtt rombolhatják a Crackdown 3 Wrecking Zone-jának terepeit. A Party feature egy érkező frissítéssel fog befutni, amivel együtt egyébként a megjelenés utáni tartalmi terveinket is nyilvánosságra hozzuk."

A Wrecking Zone a játék multis része, amit az Xbox Insider tagok már kipróbálhattak. Itt derült ki, hogy a haverok meghívásának lehetősége nem került be még. Maga a Crackdown 3 egyébként most pénteken fog megjelenni PC-re és Xbox One-ra. Elvileg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)