Hirdetés

Crackdown 3 - lehet, hogy új alcímet kapott a játék

|

Érdekes információra bukkant egy Reddit felhasználó, hamarosan kiderül, mennyire van igaza.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy már tényleg egyre közelebb vagyunk a Crackdown 3 megjelenéséhez. A rengeteg bejelentett csúszás után nemrégiben például már a gépigényt is publikálták. 

Hirdetés

A játék kapcsolódó Reddit-oldalán a Prince_Perseus nevű felhasználó egy érdekességet tett közzé a játékkal kapcsolatban. Az Xbox Italy Store információi alapján ugyanis a cím nem egyszerűen Crackdown 3 lesz, hanem New Providence alcímet is kapott. Íme a szóban forgó kép:

Egyelőre sem a Sumo Digital, sem a Microsoft nem reagált a híreszteléssel kapcsolatban, de várhatóan még többet fogunk megtudni a játékról az XO18 konferencián, ahol az Inside Xbox műsorban fognak beszélni a Crackdown 3-ról. Ez pedig hamarosan kezdődik, szóval hamarosan okosabbak leszünk.

A játék a jelenlegi tervek szerint jövő február 22-én fog megjelenni Xbox One-ra és Windows 10-et futtató PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)