Hirdetés

Crackdown 3 - vadonatúj gameplay érkezett az egyjátékos módból

|

Több percen át nézhetjük, milyen lesz a Sumo Digital játékban kalandozni, illetve az életünkre törő ellenfeleket darabokra lőni.

Hirdetés

Ha minden jól megy, és nem tolják el ismét a megjelenést, akkor jövő év elején megérkezik a régóta várt Crackdown 3. Korábban már jó néhány alkalommal láthattuk a játékot mozgás közben, de most ismét megnézhetjük, milyen kalandokra számíthatunk.

Hirdetés

Az IGN.com jóvoltából kaptunk egy közel 4 perces gameplay videót a Crackdown 3-ból, amiben többek között megleshetjük egy kicsit közelebbről a karaktergenerálást, illetve azt is, ahogy Terry Crews karaktere, Jaxon rendet tesz a harctéren. A videó közben egyébként Joseph Staten, a Microsoft Studios kreatív rendezője megoszt egy-két érdekességet a játékról, illetve az is kiderült, hogy a megjelenés előtt még több részletet megtudhatunk majd a kampányról és a többjátékos módról.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)