Hirdetés

Crackdown 3 - hamarosan új infók jönnek

|

Nagyon nagy a hallgatás a Crackdown 3 körül, de úgy tűnik, hogy ennek nemsokára vége.

Hirdetés

Úgy néz ki, hogy nem fogják leállítani a Crackdown 3 fejlesztését, pedig a hosszú csönd után már tartottunk tőle. Szerencsére a fejlesztők megszántak minket egy üzenettel, és értesítették a világot, hogy bizony még készül, és bizony király lesz.

A Crackdown hivatalos Twitter oldalán keresztül érkezett a jó hír. Mondjuk túl sok infó nincs benne azon kívül, hogy hamarosan történik majd valami. Bármennyire is furán hangzik ez, ez is több, mint amit az elmúlt hónapokban kaptunk.

Mi arra számítanánk, hogy a csütörtöki Project Scorpio bemutató után kapunk majd legalább egy trailert, vagy egy megjelenési dátumot. Ha nem, akkor az E3 alatt.

Eredetileg arra számított a sajtó, hogy a Crackdown 3 már 2016-ban megjelenik, de ezt a Microsoft később cáfolta, mondván az erős karácsonyi felhozatalukba még nem akarják ezt is belenyomorgatni. Később a Microsoft Studios feje, Shannon Loftis elárulta, hogy még bőven van meló a kampánnyal. Reméljük, hogy hamarosan végeznek vele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)