Hirdetés

Crackdown - Lesz folytatás?

|

A Realtime Worlds egyik munkatársa egy interjúban elárulta, hogy nem tartja kizártnak, hogy a jövőben elkészül a folytatás.

Hirdetés

A Realtime Worlds főnöke, Colin Macdonald a minap úgy nyilatkozott, hogy nem tartja kizártnak, hogy a Crackdown valamikor folytatás kapjon. Jelenleg azonban a hasonló témájú MMO-t, a All Points Bulletin-t hegesztik, így erőforrásaik jelentős része leterhelt, tehát még nem került szóba a folytatás gondolata. Annyit azért elárult, hogy a Dundee-ban székelő fejlesztőstúdióban jelenleg 200 ember dolgozik, akiknek többsége visel magán valamilyen Crackdown tetoválást, mely jól példázza, hogy a közel ötéves fejlesztési ciklus alatt igencsak a srácok szívéhez nőtt a játék. Nem csoda hát, ha fontolgatják a folytatás lehetőségét, de ehhez előbb erőforrások felszabadítására van szükség, továbbá le kell ülni a Microsofttal tárgyalni, hogy mit is tud kínálni egy esetleges második rész esetén.

crackdown.jpg
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)