Hirdetés

Ingyen van a Crackdown, vigyétek, amíg lehet

|

A Crackdown 3 megjelenéséhez közeledve a Microsoft elkezdte ráhangolni a játékosokat a folytatásra.

Hirdetés

Szerintem vagy a 2019-es év egyik legnagyobb meglepetése, vagy az egyik legnagyobb csalódása lesz a Crackdown 3, amit már Isten tudja hányszor pakolt arrébb a Microsoft, és még mindig nincs hivatalos dátum.

Hirdetés

Valószínűsíthető, hogy már nem vagyunk messze, ugyanis az Xbox Store-ban most ingyenesen letölthetővé vált az eredeti, Xbox 360-as Crackdown, ami természetesen Xbox One-on is játszható, sőt, a One X extra teljesítményéből is profitál.

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy pontosan meddig lesz elérhető ingyen a játék, úgyhogy mihamarabb zsákoljátok be! A hétvégi X018-on egyébként mesélnek majd egy kicsit a Crackdown 3-ról is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)