Hirdetés

Crackdown 3 - nem térnek vissza a második rész újításai

|

A második rész kísérletezett zombi ellenfelekkel és egy repülőruhával is, ezek közül maximum az egyiket láthatjuk viszont a Crackdown 3-ban.

Hirdetés

Míg az első Crackdown pozitív emlékként él a legtöbb gamer fejében (már hogy azokéban, akik játszottak vele), a második résszel kapcsolatban sokkal inkább megoszlanak a vélemények. Lesz olyan játékelem, amit a Sumo Digital talán átemel a Crackdown 3-ba és lesz olyan is, amit eszükbe sem jut visszahozni.

Az E3-on a DualShockers munkatársai kérdeztek rá például, hogy a második részben látott zombik visszatérhetnek-e. Erre a készítők válasza egy egyértelmű és határozott "nem" volt, ami nem is igazán meglepő, hiszen 2010-ben szinte senki nem örül a feltűnésüknek. A repülő ruha viszont sokaknak bejött, de ennek a Crackdown 3-as szereplése sem biztos még.

"Nem mondanék nemet rá, mindig nyitottak vagyunk az új dolgok hozzáadására. De ha be is tesszük, csak később van rá esély"

- válaszolta Dave Johnson, a játék művészeti igazgatója.

Ez alapján úgy tűnik, hogy a november 7-ei rajtkor semmi ilyenre nem érdemes számítani, de ezt követően még akár az is előfordulhat, hogy a siklást lehetővé tévő rucik is megjelennek. Mondjuk a jetpack mellé lehet, hogy kicsit felesleges lenne.

Ti milyen korábbi rendszereket látnátok szívesen a Crackdown 3-ban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)