Hirdetés

Olyan jól fogy a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, hogy az Activision már a folytatáson gondolkodik

|

Tegnap megtudtuk, hogy többen vették megjelenésekor a Crash Bandicoot remaster gyűjteményt, mint a Horizon Zero Dawnt. Az Activision ennek nagyon örül.

Hirdetés

Piszok nehéz, de azért elég szórakoztató a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy - még azok is élvezhetik, akik a régiekkel nem játszottak. A megjelenés hétvégéjén nagy volt rá az érdeklődés, ami remélhetőleg nem lankad a következő hetekben.

Hirdetés

Az Activision ügyvezetője, Eric Hirshberg beszélt arról, mi lehet a széria jövője. Egyelőre még nem biztos benne, hogy nagy tömegek érdeklődnének iránta, vagy csak a meglévő rajongókat érdekelné, de amit most látnak, az "további dolgokhoz vezethet". Többet ennél nem mondott, de ha belegondolunk, simán benne van a pakliban egy folytatás, de akár egy újabb csomag lehetősége is, mivel a fő szálon összesen hét játék jelent meg, de az N. Sane Trilogyban csak az első három található. És akkor a három árkád versenyjátékról, a spin-offokról és a Crash Bashről még nem is beszéltünk.

Ti mit látnátok szívesen? Minek volna értelme?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)