Hirdetés

Crash Bandicoot a böngészőben!

|

Ki ne hallott volna a vidáman ugrándozós sávos bandikutról, Crash Bandicoot-ról?

Hirdetés

Crash Bandicoot bizony nem egy róka, hanem egy sávos bandikut nevű állat virtuális, kicsit emberibbé varázsolt változata. Nem jutott volna eszembe, hogy én egy sávos bandikutot szeretnék a játékom főszereplőjének. Ellenben a Naughty Dog-nak eszébe jutott, s hatalmas sikert értek el anno 1996-ban a csak PlayStation-re megjelentetett első Crash Bandicoot-tal. Ezután még több platformra adtak ki a széria égisze alatt megjelenő játékokat, melyek között voltak kevésbé sikeresek is (mint a Crash Bash), és ez többek között azzal is magyarázható, hogy a Naughty Dog helyét az Eurocom vette át fejlesztésügyileg. És lásd most, 13 év múlva a Naughty Dog már a világ egyik legjobb játékával, az Uncharted 2-vel büszkélkedhet.

A hosszúra nyúlt bevezető után lássuk hát a mai nap Játéközön ajánlóját, melyben a főszerep a Crash Bandicoot leegyszerűsített flash változatáé. A játék kicsit a Mario-ra hajaz, ám mindez Crash köntösbe van bújtatva természetesen. A feladat egyszerű: ládákat széttörni, piros (TNT) és zöld (Nitro) feliratú dobozokat kerülni, almákat szintén szorgalmasan gyűjtögetni. Az irányítás a nyilakkal történik, felfelé nyil az ugrás, lefelé a becsúszás illetve gugolás, a Spacebar segítségével pedig pöröghetünk, ami az ellenfelek leküzdésében lesz segítségünkre. Hajrá, jó szórakozást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)