Hirdetés

Crash Bandicoot HD - így nézne ki, ha létezne

|

Elképesztő ügyes, tehetséges és kitartó emberek vannak a világon - íme egy jó példa erre.

Hirdetés

Talán vannak, akik még emlékeznek rá: Crash Bandicoot egy igencsak karizmatikus Sony PS One figura volt abban ez időben, amikor a SEGA címerállata Sonic, a Nintendoé pedig Mario volt. 

Crash nagy sikert aratott, később más platformokon is megjelent, rengeteg folytatást élt meg, de mai generációs konzolokra nem született már meg. Így aztán egy YouTube-on aktív ‘JakaPixelArt’ nevű figura kilenc hónap munkával, az Unreal Development Kit segítségével elkészítette a Crash Bandicoot HD-t, hogy látható legyen, hogyan kéne mai konzolokon és PC-n kinéznie a játéknak, ha létezne. A játék egyelőre nem játszható, így marad a vágyakozás és a szurkolás, hátha ‘JakaPixelArt’ továbbfejleszti majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)