Hirdetés

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy - trailer hangol minket a megjelenésre

|

Napokon belül megérkezik kedvenc sávos bandikutunk kicsinosított trilógiája, ennek örömére az Activision készült egy új trailerrel.

Hirdetés

Akinek van egy PlayStation 4 a birtokában, az már tavaly óta játszhatja a Crash Bandicoot felújított kalandjait, de már arra sem kell várnunk sokáig, hogy a többi platformon is átadhassuk magunkat a pörgős és kipofozott játékmenetnek. 

Hirdetés

A Crash Bandicoot N. Sane Trilogy június 29-én debütál PC-n (itt biztosan 60 fps-sel fogunk rohangálni), Xbox One-on és Nintendo Switchen, a switches változat kapcsán pedig az Activision jelentkezett egy hangulatos launch trailerrel, hogy a maradék kétkedőket is meggyőzzék a remasterelt epizódok előnyeiről. Íme: 

Noha a remaster a Vicarious Visions munkáját dicséri, a switches portot a Toys for Bob stúdió készítette, míg a PC-re való átültetésért az Iron Galaxy csapat felelt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)