Hirdetés

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy - ennyit változott az évek során

|

A megjelenés előtt még egyszer belepillanthatunk a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy-ba, hogy holnap már teljesen nosztalgikus hangulatban ugorjunk fejest a kalandokba.

Hirdetés

Bár az E3-on már megkaptunk a launch trailert a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy-hoz, de az Activision úgy gondolta, megmutatja, mennyit fejlődött a Crash Bandicoot a kezdetek óta.

A rövidke videóban összehasonlításra kerülnek az eredeti PlayStation játékok és a PlayStation 4-es változat, ami a Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back és a Crash Bandicoot: Warped hármast tartalmazza. Az eredeti kiadásokat még ugyebár a Naughty Dog fejlesztette, a mostani verziót pedig a Vicarious Visions készíti. A csapat inkább a "remake plus" kifejezést használja a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy-ra  ugyanis az újrakevert verziót az eredeti alapján készítették teljesen nulláról, saját asseteket és animációkat is beleraktak.

A Crash Bandicoot N. Sane Trilogy holnap, azaz június 30-án jelenik meg PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)