Hirdetés

Az eredeti készítőknek tetszik a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

|

A Naughty Dog is megleste, hogy sikerült a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy és a stúdió kifejezetten elismerően nyilatkozott a Vicarious Visions munkájáról.

Hirdetés

Amit eddig láttunk a Crash Bandicoot N. Sane Trilogyból, az kifejezetten biztató volt a június végi megjelenést illetően. A gyűjteményben szereplő három platformert eredetileg jegyző Naughty Dog ugyan közvetlenül nem vett részt a játékok felújításában, úgy tűnik, a PS1-es klasszikusokhoz méltó PS4-es változatok készültek.

Erről egy rövid kitérő erejéig Kara Massie, a Vicarious Visions az N. Sane Trilogyért felelős producere mesélt a brit Metrónak.

"Ami azt illeti, a mi fejlesztőink nem egyeztettek velük. De a Sonyn keresztül a Naughty Dogosok megnézték és kipróbálták a játékokat a fejlesztés több különböző szakaszában. És kaptunk is tőlük visszajelzéseket, amik rendkívül pozitívak voltak. Le voltak nyűgözve, sőt, egy kicsit meg is hatotta őket, milyen jól bántunk az eredeti játékokkal"

- mondta.

A Crash Bandicoot N. Sane Trilogy minősége egyébként azért is kifejezetten lenyűgöző, mert az eredeti játékok kódjából alig tudtak valamit felhasználni az új változaton dolgozó szakemberek egy olvashatatlan, egyedi fájlformátum miatt. Így a pályák és a karakterek arányain kívül semmilyen további információjuk nem állt rendelkezésre, így innentől teljesen a csapaton állt, hogyan alkotják újra a sorozat három részét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)