Hirdetés

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy - PC-n 60 fps-sel fogunk rohangálni

|

Sikerült megoldani, hogy a konzolverziókkal ellentétben, számítógépeken kiélvezhessünk a magasabb képfrissítést. Ez egy olyan pörgős játék esetében, mint a Crash Bandicoot, nem is olyan rossz hír.

Hirdetés

PlayStation 4-en tavaly óta lehet tolni Crash felújított és csokorba szedett kalandjait, de a PC-s, Xbox One-s és switches verzióra még egy kicsit várnunk kell.

Hirdetés

A várakozást megkönnyítendő a Vicarious Visions elárulta, hogy a PC-s verzió támogatni fogja a 60 képkockát másodpercenként. Többen is úgy gondolták, hogy ez nem igazán megoldaható tekintve a játék motorját, de a fejlesztőknek csak sikerült megoldást találniuk rá, mi pedig nagyon örülünk neki.

A PC-s változatot egyébként egérrel és billentyűzettel is tolhatjuk majd a kontroller mellett. A Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back és Crash Bandicoot 3: Warped részeket magába foglaló N. Sane Trilogy június 29-én jelenik meg a feljebb említett három újabb platformra.

Ti beneveztek majd valamelyik újabb verzióra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)