Hirdetés

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy - a vártnál hamarabb jelenik meg PC-re

|

Sőt, nem csak PC-re, de Xbox One-ra és Switchre is.

Hirdetés

Mindig jó érzés arról írni, hogy egy játék megjelenése előrébb csúszik, és cserébe mindig rossz, ha halasztásról számolunk be. Most örülünk.

Hirdetés

A Crash Bandicoot N. Sane Trilogy PC-s, Xbox One-os és Nintendo Switches változata a korábbi tervek szerint július 10-én jelent volna meg, viszont az Activision ma bejelentette, hogy már június 29-étől játszhatunk. Okot nem tudunk, de nem is számít. Mondjuk, hogy a Red Dead Redemption 2 miatt hozták előrébb ezt is, mint mindent az évben.

Egyébként aki már PS4-en játszott vele, vagy még több nosztalgikus élményre vágyik, az a Spyro Reignited Trilogy-val szeptember 21-étől játszhat PS4-en és Xbox One-on. Már ha az nem jön szintén előrébb addig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)