Hirdetés

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy - PC-re és Switchre is megjelenik?

|

Már nagyon régóta szó van arról, hogy PS4 után más platformokon is újraélhetjük majd a sávos bandikut kalandjait. Most újra erről pletykálnak.

Hirdetés

Korábban is felmerült már, hogy PC-re kerül a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, de ez most egy picit több egy légből kapott böffentésnél. Előkerült ugyanis egy dokumentum, ami Max Arguile-tól, a posztergyártással foglalkozó GB Eye licencelési menedzserétől származik, és multiplatform megjelenésről árulkodik.

Hirdetés

A bescannelt papírdarabon a következő olvasható:

"Az új játék hatalmas siker volt, marketingköltség nélkül. A következő évben a szélesebb piac meghódítása a cél (PC, Nintendo Switch), aztán pedig egy új epizód megjelentetése 2019-ben."

Egyelőre ennyit kaptunk, az Activision pedig nem kommentálta a pletykát. A hivatalos megerősítésig érdemes megvárni az ünneplést, de az jó jel, hogy legalább már biztosan szóba került a dolog.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)