Hirdetés

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy - nem csak PS4-re jön?

|

Úgy tűnik, hogy a Sony egyik PlayStation-divíziója Twitteren szólta el magát arról, hogy a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy másra is meg fog jelenni a PlayStation 4 konzolokon kívül.

Hirdetés

A nyári uborkaszezon egyik legkellemesebb időtöltése lehet majd a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, amely a Naughty Dog klasszikus trilógiájának újrakevert változata lesz és kizárólag PlayStation 4-re fog megjelenni. Vagy mégsem?

A Vicarious Visions gondozásában érkező és általuk AAA-minőségű remasternek titulált kiadás június 30-ra kitűzött megjelenéséről a PlayStation Ireland Twitter is megemlékezett, amit aztán gyorsan törölt is, mert azt írták, hogy kizárólag PlayStation 4-re jön a játék. Helyette felkerült egy új tweet, amely kijavítva az előzőt azt mondja ki, hogy a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy PlayStation 4-re és PlayStation 4 Próra jön először. 

Mondanunk sem kell, hogy az "először" szóra rögtön ugrott is az internet népe azt spekulálva, hogy az újrakevert trilógia csak ideiglenesen lesz PS4-exkluzív. Többen is megérdeklődték már az Activisionnél, hogy mi a helyzet, így amint reagálnak valamit, azonnal megírjuk. Ti örömmel látnátok a kipofozott sávos bandikutot mondjuk Xbox-on?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)