Hirdetés

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy - kaptunk egy csomó screenshotot az új változatokból

|

A most érkezett képek is arról árulkodnak, hogy PC-n és Switchen is remekül néznek majd ki a felújított játékok.

Hirdetés

Idén nyáron még több platformra megérkezik a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, amely tartalmazza a széria első három epizódját, ráadásul felújított látványvilággal és egyéb apróságokkal dobják fel a csomagot a Vicarious Visions fejlesztői. Most pedig újabb képeken nézhetjük meg, milyen is lesz ez a gyakorlatban.

Hirdetés

A nemrég érkezett screenshotokon jól látszik, hogy a felújítást végző srácok nagyon szép munkát végeztek, és a néhány hónap múlva megjelenő, modern köntösbe bújtatott játékok PC-n, illetve Nintendo Switchen is remekül festenek majd.

Alább láthatjátok először a PC-s verzió képet, aztán a Switch-portból érkezett screenshotokat.

A Crash Bandicoot N. Sane Trilogy PS4-re már megjelent, július 10-én pedig megérkezik PC-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)