Hirdetés

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy - vajon tényleg elhozhatja a Spyro felújítását?

|

Az Activision szerint más játékoknak is utat nyithat a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, a rajongók igényei alapján pedig Spyro visszatérése tűnik a legesélyesebbnek.

Hirdetés

Korábban kifejezetten pozitívan nyilatkozott az Activision arról, hogy milyen lehetőségeket nyithat meg a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy kiváló szereplése. A legtöbb rajongó viszont nem feltétlenül a spinoffokat, vagy egy negyedik részt látna szívesen legközelebb.

Hirdetés

Crash-hez hasonlóan náluk vannak egy másik PlayStationös platformer sorozat főszereplője, Spyro jogai is, akit manapság a Skylanders univerzumában szerepeltetnek. Az Eric Hirschberg nyilatkozatával kapcsolatos cikkek és fórumposztok pedig számtalan olyan kommentet vonzanak, amik az ifjú sárkány visszatérését követelik egy remasterben, de látszólag nem csak nekik tetszene az ötlet. Az N. Sane Trilogy elkészítését abszolváló Vicarious Visions egyik képviselője egy E3-as interjúban azt üzente a rajongóknak "továbbra is kérjék" a Spyro-játékok felújítását, így joggal gondolhatjuk, hogy ők is szívesen dolgoznának a karakterrel. Mondjuk az első rész megjelenésének jövőre esedékes huszadik évfordulója nem is lenne rossz alkalom a felújított játékok kiadására, így nem kizárt, hogy meggyőzhető a kiadó.

Szerintetek beadja a derekát az Activision?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)