Hirdetés

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy - utólag bekerül egy nehézsége miatt kivágott pálya

|

A Stormy Ascent pályát már az eredeti fejlesztőcsapat is túl nehéznek találta, ezért nem tette bele a végleges változatba. Most hozzácsapják a remasterhez, ráadásul korlátozott ideig ingyen szerezhetjük meg.

Hirdetés

Nemrég a fejlesztők maguk ismerték be, hogy a Crash Bandicoot N. Sane Trilogyban foglalt játékok nagyobb kihívást kínálnak, mint azok eredeti kiadásai. Régen se voltak kimondottan könnyűek, de most igazi fájdalom mindegyiken túljutni.

Hirdetés

Mint kiderült, az egyik szintet a Naughty Dog annak idején túl nehéznek találta, ezért nem tette hivatalosan játszhatóvá, és nem is fejezte be. A GameShark segítségével elérhető volt, viszont összeomlott, problémák adódtak vele. Most viszont a Vicarious Visions újra elővette, méghozzá épp a nehézsége miatt. Dan Tanguay rendező elmondta, mivel most nagyon pörögnek a nehéz játékok (mint a Dark Souls), tökéletes az alkalom az újrakiadásra. A Stormy Ascent négyszer olyan hosszú, mint más zónák, készüljetek fel. Mostantól augusztus 19-éig ingyen lehet letölteni, utána 2,99 dollárnak megfelelő összeget kérnek majd érte.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)