Hirdetés

Crash Bandicoot: N.Sane Trilogy - egyre biztosabbnak tűnik az Xbox One-os megjelenés

|

Újabb jel utal arra, hogy a Microsoft konzoljának tulajdonosai sem maradnak ki kedvenc bandikutunk újrakevert kalandjaiból.

Hirdetés

Folyamatosan érkeznek a pletykák annak kapcsán, hogy a hihetetlenül népszerű Crash Bandicoot: N.Sane Trilogy PlayStation 4 után más platformokra is ellátogathat. Most az Xbox One-os megjelenést erősítette meg a játékhoz közeli forrás videója. 

Hirdetés

Press Start információi szerint a játék mentő- és töltőképernyőiért felelős művész, Kara Visa tett közzé egy olyan videót saját portfóliójában, amelyen a Crash Bandicoot: N.Sane Trilogy menüje látható az összetéveszthetetlen xboxos gombokkal. A videót azóta eltávolították, de ahogy az lenni szokott, ami egyszer felkerül az internet csodálatos világába, azt utána bizony elég nehézkes véglegesen eltüntetni - ennek örömére mutatjuk is az említett felvételt. 

Jelen pillanatban még kizárólag PlayStation 4-en érhető el a Crash Bandicoot: N.Sane Trilogy. Ti örülnétek, ha tényleg megjelenne a játék Xbox One-ra is? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)