Hirdetés

Crash Bandicoot N.Sane Trilogy - valószínűleg ezért nehezebb, mint az eredeti

|

A legtöbben arra fogták a leeséseket, hogy régen játszották utoljára a Crash részeket, és akkor ügyesebbek voltak. Mint kiderült, nem teljesen erről van szó.

Hirdetés

A Crash Bandicoot N.Sane Trilogy hatalmas durranás volt a kasszáknál. A játék rengeteg nosztalgiázó rajongót hozott vissza és nem kevés újat nyert magának. Ettől függetlenül a régi motorosok érezték, hogy valami változott, de a mai napig nem teljesen értették mi. Most lehet, hogy megvan a válasz.

Az újrakevert trilógiában nehéz végrehajtani egy jól időzített ugrást, leginkább azért, mert ha a szélére érkezünk a platformnak, akkor lecsúszunk. A Tasty Carcass nevű Reddit felhasználó szerint ez azért lehet, mert Crash és Coco lábainak ütközési modelljét pirula formára cserélték a régi kocka helyett.

Magyarázata szerint a Unityben és a legtöbb motorban ez az alap modell. Ez az oka annak, hogy mielőtt leesnénk helyekről, előbb megcsúszunk egy picit, akkor is, ha sima felületre érkezünk. A jó hír, hogy ennek van pozitív hatása is. Ha úgy időzítjük a mozdulatot, hogy csúszás közben rugaszkodunk el, akkor meghosszabbíthatjuk az ugrást.

A baj csak az, hogyha éppen a szélére érkezünk egy platformnak, akkor le fogunk csúszni róla. A DingDongVG nevű Twitch streamer csinált is videót, amiben azt is bemutatja, hogy a karakter egyébként gyorsabban is ér földet ugrásnál.

Figyelembe kell venni, hogy a fejlesztő Vicarious Visions kénytelen volt újraépíteni az egész játékot az alapoktól, lévén a régi forráskódok és alapanyagok elvesztek. Ettől függetlenül még nagyon élvezzük a trilógiát, de tény, hogy nehezebb, mint régen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)