Hirdetés

Visszatérhetne a Crash Bandicoot, csak egy gond van

|

Sajnos nem a Naughty Dogon, de még csak nem is a Sonyn múlik, lesz-e új Crash Bandicoot játék.

Hirdetés

Mielőtt az Uncharted sorozattal valami komolyabbat teremtett volna, a Naughty Dog két legendás franchise-on dolgozott. Az egyik a Jak & Daxter volt, a másik pedig a Crash Bandicoot, és ha előbbire nem is, utóbbira biztos sokan emlékeztek.

Sok rajongó szeretné viszontlátni a sávos bandikutot, és a Naughty Dog sem zárkózna el egy folytatástól, ha lehetőséget kapna rá. A baj az, hogy a jogok nem náluk és nem is a Sonynál vannak (holott adná magát, hiszen a sorozat játékai mind PlayStation-exkluzívok), hanem még mindig az Activisionnél, ami 2013 óta csak fontolgatja, mihez lehetne vele kezdeni. A Sonynak eladni például nem lenne hülyeség.

Tavaly óta pletykálják, hogy valami készülhet, legutóbb februárban a PlayStation közel-keleti twitter fiókjának posztja (ezt láthatjátko feljebb) indította be a találgatásokat. Várunk türelemmel, addig is lehet nosztalgiázni a régi részekkel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)