Hirdetés

Megvan, hogy kik fejlesztik a Crash Bandicoot Remastert

|

A Sony bejelentette, hogy melyik fejlesztőcsapat gondoskodik arról, hogy PlayStation 4-en is maradandó élmény legyen az első három Crash Bandicoot játék.

Hirdetés

Nagy volt az üdvrivalgás a Sony E3-as előadásán, mikor bejelentésre került, hogy az első három Crash Bandicoot (a Crash Bandicoot, a Cortex Strikes Back és a Warped) felújításra kerül és megjelenik PlayStation 4-re, azonban még mindig rengeteg a kérdőjel a projekt körül, amikből most kipipálhatunk egy-kettőt. 

A Sony egy friss sajtóközleménye szerint a Crash Bandicoot remaster verzióiért a Skylanders epizódokat (Superchargers, Swap Force) és Nintendo portokat (Guitar Hero 5, Quantum of Solace) készítő stúdió, a Vicarious Visions felel az Activisionnel együttműködve.

Bár továbbra sem tudunk technikai jellegű konkrétumokat, a Sony szerint teljes felújításra készülhetnek a PS4-gyel rendelkező rajongók. 

A megújult Crash Bandicoot először októberben bukkan fel a Skylanders Imaginators kapcsán, majd valamikor 2017-ben jön az első három rész újrakevert változata is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)