Hirdetés

Crash Bandicoot N Sane Trilogy - új infók és látványos képek érkeztek

|

Mindenki imádta a Crash Bandicoot remaster új előzetesét, a készítők pedig most végre pár

Hirdetés

Mint ahogyan arról már korábban beszámoltunk, a Sony az E3-on bejelentette, hogy készül egy Crash remaster. és azóta már a PlayStation Experience-en egy trailert is kaptunk a játékhoz, most pedig a készítők újabb hírmorzsákkal kedveskedtek a rajongóknak.

A PlayStation blogon megjelent bejegyzésben számos képet is találhatunk, amelyet az alábbi galériában megtekinthettek. Ezekhez a készítők érdekes kommentárokat is hozzáfűztek. Hangsúlyozták, hogy a remaster nem csak egy egyszerű remake-je lesz az első három epizódnak. Ahogyan azt a trailerből is láthattuk, teljesen felújították a kedvelt játékokat és még számos új contentet is sikerült belepakolniuk a Crash Bandicoot N Sane Trilogy névre keresztelt csomagba. Íme az említett képek:

Az eredeti játékokra építkezve újították fel a hangzást és képi világot, de a menürendszeren is eszközöltek némi újítást, sőt az első rész sokakat bosszantó mentésrendszert is megreformálták. Dan Tanguay a Vicarious Visions játékrendezője továbbá arról is beszélt a bejegyzésben, hogy milyen módon nyúltak az alapanyaghoz:

"Az első lépés egy remaster esetében, hogy pontosan megértsük, mi tette a Naughty Dog játékait különlegessé és miért imádják őket a rajongók egészen a mai napig. A legjobb módja, hogy megértsünk egy játékot, hogy játszunk vele és hát mi aztán rengeteg időt töltöttünk a Crash játékokkal. Már odáig jutottunk játék közben, hogy kontrollereket törtünk el a sok ugrás gomb nyomkodással. Tanulmányoztuk az eredeti concept artokat és reklámokat, hogy inspirációt gyűjtsünk és ahogyan egyre mélyebbre ástuk magunkat, megértettük, hogy az anyagok amelyek megihlették a Naughty Dog-ot, azok olyan klasszikusok, mint a Roger nyúl a pácban illetve a Bolondos Dallamok."

Ígéretesnek tűnik tehát a Crash modernizált verziója, amely valamikor 2017-ben jelenik majd meg kizárólag PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)