Hirdetés

Egy új Crash Bandicoot játékot is bejelentenek holnap?

|

Talán nem csak a Resident Evil 3 Remake miatt lesz érdemes figyelni a Sony műsorát.

Hirdetés

Holnap meglepően emberi időben, délután 3-kor indul az idei utolsó State of Play, melynek keretében nagyjából 20 percen át érkeznek a bejelentések új játékokról, friss infókat kapunk már ismertekről, és csak annyi biztos, hogy a PlayStation 5-ről nem most, nem így fognak beszélni. 

Hirdetés

Közben azért zúgolódik a net, a Resident Evil 3 remake már ki is szivárgott, de előfordulhat, hogy Crashről is hallunk majd valamit. A héten több influencer is kapott valamilyen Crash figurát egy apró mikulássapkával.

Simán lehet, hogy ez semmit nem jelent, tavaly például sütiket küldött szét az Activision; ugyanakkor nem először hallunk pletykát arról, hogy új Crash játék készül. Holnap kora délután nézzetek vissza, jövünk minden fontos bejelentéssel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)