Hirdetés

Crash Team Racing 2010 - törölték, de kiszivárgott egy gameplay

|

Hoppá. Nagy meglepetésünkre kiderült, hogy 2010-ben fejlesztés alatt állt a Crash Team Racing folytatása, és egy most kiszivárgott traileren megtekinthetjük, milyen lehetett volna, ha elkészül.

Hirdetés

A Naughty Dog az Uncharted sorozat előtt teljesen más stílusú játékokat készített. A fejlesztőcsapat teremtette meg a Crash Bandicoot sorozatot 1996-ban, majd további három részen keresztül gondozta, mielőtt a jogok a Universalhoz kerültek, ők pedig a Sony berkein belül a Jak and Daxter szériával folytatták tovább.

Amíg mi az Uncharted Kartingra várunk (mert ugye van egy ilyen íratlan szabály, hogy minden Naughty Dog játéksorozat negyedik része valami Mario Kart-szerű árkád versenyjáték), az archívumból előkerült egy 2010-es gameplay videó, amin a 2010-re tervezett, de később elkaszált új Crash Team Racing jeleneteit nézhetjük meg. Ugyan nem tűnik világmegváltónak, azért egy XBLA-s és PSN-es letölthető címként szívesen láttuk volna (a gameplay az Xbox 360-as verzióból származik, nem tudjuk, volt-e egyáltalán másmilyen).

Tényleg nem lett volna rossz, ugye?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)