Hirdetés

Crash Team Racing Nitro-Fueled - PS4 exkluzív extrák és egyéb extra tartalmak is érkeznek

|

A Crash Team Racing Nitro-Fueled plusz pályákkal, arénákkal és skinekkel érkezik majd meg hozzánk.

Hirdetés

A Crash Team Racing Nitro-Fueled idén nyáron kerül a boltok polcaira, és a látvány mellett a tartalomra is bőséges figyelmet fordítanak a készítők.

Hirdetés

Az Activision bejelentette, hogy az eredeti, 2003-as Game Boy Advance-re, GameCube-ra, PlayStation 2-re és Xbox-ra fejlesztett Crash Nitro Kart pályái kicsinosított, de autentikus formában fognak felbukkanni a június 21-én megjelenő Crash Team Racing Nitro-Fueled játékban. Mind a 13 klasszikus versenypálya az eredeti jellegét megőrizve fog bekerülni a játékba. A pályák mellett további autók, arénák és játékmódok jönnek.

A PlayStation 4 verzió tulajdonosai viszont másnak is örülhetnek: retro stílusú skineket kapnak a Crash, Coco és Cortex karakterekhez és az autóikhoz, valamint egy eddig még be nem mutatott Crash Nitro Kart skint is. Ezek a spéci skinek ügyesen megidézik az eredeti modellek hangulatát, de egyúttal remekül néznek ki. Az előrendelőknek pedig extra matricák ütik a markukat. Az új előzetesben megnézhetitek, hogy miként festenek a különleges tartalmak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)